Διακόσμηση Τραπεζαρίας & 3 Τρικ Που Πρέπει Να Ξέρεις

Screenshot 2023-10-01 at 8.30.37 PM

Η διακόσμηση της τραπεζαρίας είναι σημαντική, καθώς αυτός ο χώρος χρησιμοποιείται για γεύματα, συναθροίσεις και στιγμές κοινωνικής διασκέδασης. Εδώ είναι τρία βασικά τρικ για να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας:

Επιλέξτε τον Σωστό Πίνακα/Καθρέπτη: Ο πίνακας/καθρέπτης είναι το κυρίαρχο στοιχείο της τραπεζαρίας. Επιλέξτε έναν πίνακα που ταιριάζει στον χώρο και στο στυλ σας, όπως αντιστοίχως και καθρέπτη. Αν η τραπεζαρία είναι μικρή, μπορείτε να επιλέξετε έναν στρογγυλό πίνακα για να δώσετε την εντύπωση του μεγαλύτερου χώρου. Επίσης, σκεφτείτε το υλικό του πίνακα/καθρέπτη – ξύλο, γυαλί, μέταλλο κ.λπ. – που ταιριάζει με τον υπόλοιπο χώρο.

120,00  Παράδοση 1-3 ημέρες
205,60  Παράδοση 5-10 ημέρες
Δείτε περισσότερα...

Επιλέξτε Σωστές Καρέκλες: Οι καρέκλες είναι επίσης σημαντικές. Επιλέξτε καρέκλες που είναι άνετες και πρακτικές για τη χρήση σας. Το στυλ τους πρέπει να αντιστοιχεί στον πίνακα, αλλά μπορείτε να προσθέσετε κάποια προσωπική πινελιά με μαξιλάρια καρέκλας και υφάσματα. Επίσης, σκεφτείτε τον αριθμό των καρεκλών που χρειάζεστε για τις συχνές σας συναθροίσεις.

99,00  Παράδοση 5-10 ημέρες
94,00  Παράδοση 5-10 ημέρες
142,00  Παράδοση 5-10 ημέρες
Δείτε περισσότερα...

Δημιουργήστε Σωστό Φωτισμό: Ο φωτισμός είναι κρίσιμος στην τραπεζαρία. Ένα φωτιστικό πάνω από τον πίνακα είναι συχνά απαραίτητο για να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα, όπως επίσης και το κεντρικό φωτιστικό οροφής. Μπορείτε να επιλέξετε μια κρεμαστή λάμπα, ένα εντυπωσιακό επιτραπέζιο φωτιστικό ή ακόμα και ένα φωτιστικό με ρυθμιζόμενο ύψος για να ταιριάζει σε διάφορες καταστάσεις.

123,00  Παράδοση 1-3 ημέρες
51,00  Παράδοση 1-3 ημέρες
Δείτε περισσότερα...

Αφήστε μια απάντηση